
De Tuin op Tafel 04-2018
In editie 4 van 2018 kijken we voorzichtigaan alweer naar het najaar. Er is nog genoeg te doen in de moestuin:
* De kas in het najaar
* Kooltjes & co
* Angelo Dorny over zijn nieuwste boek: ‘Seizoensgebonden koken is een eitje met de moestuinoogst’
Andere klanten kochten ook
De Tuin op Tafel is een praktisch magazine voor alle moestuinliefhebbers. Hoofdredacteur en fervent moestuinier Vera Greutink (bekend van @growntocook) schrijft over bekende en minder bekende soorten groente, fruit en kruiden. Ook bezoekt ze bijzondere kwekerijen en mooie moestuinen in binnen- en buitenland. Vera tuiniert met respect voor de natuur, is een voorstander van permacultuur en experimenteert graag met nieuwe teeltmethoden in haar eigen moestuin. Behalve inspirerende en praktische moestuininformatie trakteert De Tuin op Tafel je ook op heel veel smakelijke recepten.