
De Tuin op Tafel 03-2018
In editie 3 van 2018 genieten we volop van de moestuin in de zomer. Onze onderwerpen in deze editie:
* Kruiden voor de stadstuinier
* De allerlekkerste hamburgers zonder vlees
* Laurence Machiels over makkelijker tuinieren
* Zo kweek je zelf citrus
Andere klanten kochten ook
De Tuin op Tafel is een praktisch magazine voor alle moestuinliefhebbers. Hoofdredacteur en fervent moestuinier Vera Greutink (bekend van @growntocook) schrijft over bekende en minder bekende soorten groente, fruit en kruiden. Ook bezoekt ze bijzondere kwekerijen en mooie moestuinen in binnen- en buitenland. Vera tuiniert met respect voor de natuur, is een voorstander van permacultuur en experimenteert graag met nieuwe teeltmethoden in haar eigen moestuin. Behalve inspirerende en praktische moestuininformatie trakteert De Tuin op Tafel je ook op heel veel smakelijke recepten.